Sporen in de Sneeuw GENOMINEERD voor De Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2016

In juni 2016 zal ik het weten: win ik met mijn eerste boek deze belangrijke prijs…? De prijs is vernoemd naar Hotze de Roos, schrijver van o.a. de Kameleon-boeken. Eerdere winnaars waren bijvoorbeeld Carry Slee, Paul van Loon, Annie MG Schmidt en JK Rowling. Wie weet wordt mijn naam binnenkort aan deze rij toegevoegd. Hoe dan ook: genomineerd zijn, met slechts een zestal andere schrijvers is op zich al een hele eer.

Kijk gerust op: kinderboeken.blog.nl

Recensies zijn enorm lovend

Op BOL.com lieten een negental lezers zich al bijzonder lovend uit over Sporen in de Sneeuw. En ook op andere sites wordt er over het boek zodanig geschreven, dat ik er verlegen van word.

Kijk bijvoorbeeld op: leestafel.info

Artikel in FORUM

In de tweede uitgave van dit jaar heeft het weekblad Forum een leuk artikel opgenomen.

Kijk op: media.wix.com en zie vervolgens bladzijde 16.

Boektoppers 2016-2017

Een al sinds mensenheugenis bekende uitgave voor het basisonderwijs is Boektoppers: voor elke leeftijdscategorie een pakket van 4 boeken. De uitgever van Boektoppers kiest de titels uit en noemt dat de mooiste en leukste leesboeken. In de leeftijdscategorie groep 7-8 behoort Sporen in de Sneeuw tot een van de 4 boektoppers! Het is haast niet te bevatten, al die waardering voor mijn eerste boek.

Straks te vinden op: boektoppers.be

Het tweede boek is onderweg!!!

Jawel, op 15 januari is het manuscript van mijn tweede boek naar de uitgever gegaan. Hoe het heet, waar het over gaat…??? Ik verklap nog niets. Uitgever en Leo zijn in elk geval weer enthousiast. En nee, het is geen vervolg op Sporen in de Sneeuw. Het is wel het eerste boek van een serie waar er minstens drie van zullen gaan verschijnen. En de eerste letters van het tweede deel staan al op papier…